Hakkımızda

 

Hakkımızda


Yargı Makina kurulduğu 2001 yılından beri Türkiye genelinde mekanik tesisat sektörü içinde bulunmuş, kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Havalandırma sistemleri kurulumu ile çalışma hayatına başlayan Yargı Makina Inşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. Sürekli kendini yenileme felsefesiyle mekanik tesisat dallarının tümünde başarılı faaliyetlerini sürdürerek kendisini geliştirmeye devam etmektedir.

Yargı Makina Inşaat San. Ve Tic. Ltd. Şti. geçmişinden gelen deneyimleriyle geleceğe yatırım yaparak, Elazığ Organize Sanayi bölgesinde 3.000 m² kapalı, 9.000 m² açık alan  olmak üzere toplam 12.000 m²'lik üretim tesisi kurmuştur. Fabrikasında paslanmaz çelik modüler su depoları, galvaniz yangın su depoları, paslanmaz çelik baca sistemleri ve havalandırma sistemleri başta olmak üzere pek çok iklimlendirme çözümünü bir arada üretmektedir.

Mekanik tesisat sektörü başta olmak üzere endüstriyel ve benzeri alanlarda kendi üretimini yapmış olduğu ürünler ve mekanik tesisat sektörü için ihtiyaç olan birçok markanın temsilcilikleri ile sizlere en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi amaç edinmiştir.